Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

Belépés / Regisztráció

EGYÉNRE SZABOTT TANÁCSADÁS A GABIYO DIETETIKUSÁTÓL

Miről szól a kérdőív?

A kérdőív részét képezi egy 3 napos táplálkozási napló vezetése is. Fontos, hogy két nem egymást követő hétköznapot és egy hétvégi napot írj le benne, ezáltal árnyaltabb kép alakul ki a jelenlegi étkezésedről. A napló vezetéséhez minden szükséges információt megkapsz. Arra kérünk, hogy figyelj a részletekre és tényleg alaposan töltsd ezt ki. Ugyanis ez is az alapját képezi annak, hogy valóban személyre tudjuk szabni a tanácsadást és kiderüljön, hogy mik azok a sarkalatos pontok, amiken érdemes változtatni, javítani.

A kérdőív kitöltése után megkapod az személyre szabott, írásos tájékoztató anyagot.

Fontos, hogy nem mintaétrendekkel dolgozunk. Ez azért van így, mert fontosnak tartjuk, hogy az alapok elsajátításával egy biztos tudást adjunk a kezedbe, amit a mindennapok során tudsz majd alkalmazni az étrended kialakítása során. Nyilván tisztában vagyunk azzal, hogy minden kezdet nehéz és a minták nagy segítséget nyújthatnak ebben az időszakban. Éppen ezért mozaikétrendekkel, receptötletekkel színesítjük a tanácsadó anyagunkat. Ez azt jelenti, hogy étkezésenként néhány mintát bemutatunk és ezeket is felhasználva, spontán tudod összeállítani az aktuális napi menüt.

 

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy milyen problémákkal fordulhatsz hozzánk? Elsősorban az egészséges táplálkozás, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, PCOS, cöliákia az, amelyben nagy szakmai tapasztalattal tudunk Neked segíteni. Azonban, ha egyéb problémával állsz szemben, mint például epebántalmak, hasnyálmirigygyulladás, egyéb gasztroenterológiai megbetegedések és fontos lenne számodra, hogy szakértő segítségével indulj el az úton, akkor is fordulj hozzánk bizalommal.

Célunk az,

  • hogy segítsünk eligazodni a táplálkozás útvesztőiben
  • megmutassuk, hogy az egészséges táplálkozás nem szigorú korlátozásokról szól
  • a betegség specifikus táplálkozás sem ördögtől való, hiszen apró változtatásokkal sokat tehetünk az állapotunk javítása érdekében.

Hogyan rendelheted meg ezen szolgáltatásunkat?

Egyénre szabott, táplálkozási tanácsadásunkat itt, webshopunkban rendelheted meg. Csak tedd be kosaradba, mintha egy terméket vásárolnál, majd a pénztár oldalon add meg számlázási adataidat, a szállítási módoknál pedig válaszd a személyes átvételt. Két fajta fizetési mód közül választhatsz. A szolgáltatás díját kifizetheted banki átutalással, illetve bankkártyával is.

Ezután már csak le kell adnod megrendelésedet. A megrendelés leadása után, a megrendelést visszaigazoló email mellett küldünk neked egy másik emailt is, amiben megtalálod a kitöltendő kérdőív linkjét.

Mikor kapod meg az anyagot?

Amennyiben ezen szolgáltatásunkat bankkártyás fizetéssel rendelted meg, a kérdőív kitöltése és beküldése után maximum 5 munkanapon belül elküldjük számodra személyre szabott, dietetikusunk által összeállított tanácsadó anyagodat.

Abban az esetben, ha a szolgáltatást banki átutalással rendelted meg, akkor a szolgáltatás díjának számlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanapon belül kapod meg tőlünk ezen anyagot, ha már kitöltötted és elküldted a kérdőívet.

Vigyázunk adataidra!

Tudjuk, hogy a kitöltés során bizalmas személyes adatokat adsz meg számunkra, így ezeket ennek megfelelőn is fogjuk kezelni. Maximális odafigyeléssel és diszkrécióval az Európai Parlament és Tanács 2016/679. számú Rendeletének (GDPR) megfelelően.

Erről bővebb információt adatkezelési tájékoztatónkban találsz, melyet erre a linkre kattintva tudsz elolvasni.

  • Egyénre szabott étrendi tanácsadás

    14 900 Ft
    Kosárba teszem