Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.
1 399 Ft
Ki mondta, hogy egy csupa csoki kása nem lehet tápláló és egészséges? Mi biztos, hogy nem! Főleg miután megalkottuk az étcsokis-földimogyorós kásánkat növényi fehérjével. Ennél a kásánknak a megalkotásánál a csokiimádóknak szerettünk volna a kedvükben járni, hiszen a kiváló minőségű kakaópor mellett étcsokival gazdagítottuk. Természetesen, mint a legtöbb termékünknél ennél sem hiányozhat egy plusz csavar, ez pedig a roppanós földimogyoró, ami egy extra izgalmas ízélményt ad, a növényi fehérje pedig még táplálóbbá teszi. Mint a legtöbb termékünk megalkotásánál, most is figyeltünk rá, hogy minél több ember fogyaszthassa jó szívvel kásáinkat, így ez a termékünk is garantáltan glutén-, laktóz- és hozzáadott cukortól mentes, és persze vegán! Így ha elkapna az édesség utáni vágy, készítsd el gyorsan ezt a csupa-csoki kását, de egy kiadós edzés utáni jól megérdemelt finomságnak is tökéletes választás!
Összetevők: gluténmentes zabpehely (38,1%), datolyadarabok (aszalt datolya, rizsliszt), kölespehely (10%), lenmagpehely, almaliszt, földimogyoródarabok (5%), rizsfehérje (5%), étcsokoládé darabok (2,5%) (kakaómassza, édesítőszer: eritrit, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek, aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok), kakaópor, fahéj, tengeri só.
Próbáld ki a gabiyo Köleses Zabkásákat, amelyek:
Attól, hogy minden egyes alapanyagot gondosan válogattunk össze!
Kásáinknál felhasznált zabpehely és kölespehely megbízható, gluténmentes forrásból származik, ahol a gyártóüzemben labor mérésekkel győződnek meg feldolgozás előtt, hogy az alapanyag megfelel az előírt minőségi elvárásoknak.
Hozzáadott cukor és szirupok helyett datolya és almaliszt adja a kása édességét. Az általunk felhasznált datolya 100% GMO- és tartósítószer-mentes.
Aromák és ízfokozók helyett kizárólag természetes növényi összetevők vannak kásáinkban. A finom csokis-kakaós ízt a valódi holland kakaópor és a cukormentes étcsoki darabok adják. A földimogyoró nem csak az íze miatt került bele a termékbe. Amellett, hogy ad egy extra izgalmas ropogósságot, a beltartalmi értékei mentén a fehérje- illetve rosttartalomhoz is hozzájárul. A rizsből kivont fehérjével növeltük a kása fehérjetartalmát. Tejalapú fehérjeforrás helyett növényi fehérjét választottunk, mivel fontos szempont volt, hogy kásánkat laktózérzékenyek és vegánok is fogyaszthassák, mindemellett a növényi alapú élelmiszerek előtérbe helyezése hozzájárul a fenntartható mezőgazdaság előmozdításához is. A lenmag egyik kedvező tulajdonsága, hogy gazdag omega-3 zsírsavakban, illetve a kásák rosttartalmát is növeli, így az egészségtudatos étrendbe tökéletesen illeszkedik.
Hozzáadott cukortól mentes*. Számunkra fontos, hogy termékeinket jó szívvel fogyaszthassák azok is, akik kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását, illetve a szénhidrátbevitelükre oda kell figyelniük. Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrend is lehet nagyon finom!
Gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatnak glutént vagy laktózt hiszen számukra különösen nehéz lehet a megfelelő reggeliző terméket megtalálni. Kásáink, így a gabiyo köleses zabkása étcsokoládéval, földimogyoróval és növényi fehérjével is teljes mértékben glutén- és laktózmentes.
A felhasznált összetevőknek köszönhetően a köleses zabkása étcsokoládéval, földimogyoróval és növényi fehérjével élelmi rostokban gazdag, így méltó részét képezheti a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrendnek.
Mint minden termékünk, a köleses zabkása étcsokoládéval, földimogyoróval és növényi fehérjével is ideális választás vegánok számára is, hiszen sem mézet, sem más állati eredetű alapanyagot nem használunk föl a készítéséhez.
* A termék hozzáadott cukrot nem, de az összetevőkből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.
A gluténmentes zabpehely – a vetőmag földbe juttatásától, a saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig – szigorúan ellenőrzött körülmények között készül. A gluténmentes zabpelyhet előállító cégek a keresztszennyeződések elkerülését saját és külső laboratóriumi vizsgálatokon keresztül biztosítják. Az igénybe vett külső laboratórium a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete által akkreditált. A prémium minőség és a gluténmentesség érdekében egy teljesen zárt, innovatív technológiával rendelkező gyárban készül a zabpehely. A gyár a különböző alapanyag tulajdonságok alapján képes kiszűrni az idegen anyagot, illetve kiválogatni a legszebb szemeket.
Átlagos tápértékadatok 100g 55g 55g termék RI* %-ban
Energia 1680 kJ / 400 kcal 924 kJ / 220 kcal 11%
Zsír 11,0g 6,1g 9%
amelyből telített zsírsavak 2,55g 1,4g 7%
Szénhidrát 56g 31g 12%
amelyből cukrok 17,3g 9,5g 11%
Rost 11,2g 6,1g -
Fehérje 13,8g 7,6g 15%
Só 0,43g 0,24g 4%
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).
© 2022 All rights Reserved.