Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.
329 Ft
Ki mondta, hogy egy csupa csoki kása nem lehet tápláló és egészséges? Mi biztos, hogy nem! Főleg miután megalkottuk az étcsokis-földimogyorós kásánkat növényi fehérjével. Ennél a kásánknak a megalkotásánál a csokiimádóknak szerettünk volna a kedvükben járni, hiszen a kiváló minőségű kakaópor mellett étcsokival gazdagítottuk. Természetesen, mint a legtöbb termékünknél ennél sem hiányozhat egy plusz csavar, ez pedig a roppanós földimogyoró, ami egy extra izgalmas ízélményt ad, a növényi fehérje pedig még táplálóbbá teszi. Mint a legtöbb termékünk megalkotásánál, most is figyeltünk rá, hogy minél több ember fogyaszthassa jó szívvel kásáinkat, így ez a termékünk is garantáltan glutén-, laktóz- és hozzáadott cukortól mentes, és persze vegán! Így ha elkapna az édesség utáni vágy, készítsd el gyorsan ezt a csupa-csoki kását, de egy kiadós edzés utáni jól megérdemelt finomságának is tökéletes választás!
Összetevők: gluténmentes zabpehely (39,2%), datolyadarabok (aszalt datolya, rizsliszt), kölespehely (10%), lenmagpehely, földimogyoródarabok (5%), rizsfehérje (5%), étcsokoládédarabok (2,5%) (kakaómassza, édesítőszer: eritrit, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek, aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok), kakaópor, fahéj, tengeri só, édesítőszer: szteviol glikozidok.
Attól, hogy minden egyes alapanyagot gondosan válogattunk össze!
Kásáinknál felhasznált zabpehely és kölespehely megbízható, gluténmentes forrásból származik, ahol a gyártóüzemben labor mérésekkel győződnek meg feldolgozás előtt, hogy az alapanyag megfelel az előírt minőségi elvárásoknak.
Hozzáadott cukor és szirupok helyett datolya adja részben a kása édességét. Az általunk felhasznált datolya 100% GMO- és tartósítószer-mentes.
Aromák és ízfokozók helyett kizárólag természetes növényi összetevők vannak kásáinkban. A finom csokis-kakaós ízt a valódi holland kakaópor és a cukormentes étcsoki darabok adják. A földimogyoró nem csak az íze miatt került bele a termékbe. Amellett, hogy ad egy extra izgalmas ropogósságot, a beltartalmi értékei mentén a fehérje- illetve rosttartalomhoz is hozzájárul. A rizsből kivont fehérjével növeltük a kása fehérjetartalmát. Tejalapú fehérjeforrás helyett növényi fehérjét választottunk, mivel fontos szempont volt, hogy kásánkat laktózérzékenyek és vegánok is fogyaszthassák, mindemellett a növényi alapú élelmiszerek előtérbe helyezése hozzájárul a fenntartható mezőgazdaság előmozdításához is. A lenmag egyik kedvező tulajdonsága, hogy gazdag omega-3 zsírsavakban, illetve a kásák rosttartalmát is növeli, így az egészségtudatos étrendbe tökéletesen illeszkedik.
Hozzáadott cukortól mentes, édesítőszert tartalmaz*. Számunkra fontos, hogy termékeinket jó szívvel fogyaszthassák azok is, akik kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását, illetve a szénhidrátbevitelükre oda kell figyelniük. Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrend is lehet nagyon finom!
Gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatnak glutént vagy laktózt hiszen számukra különösen nehéz lehet a megfelelő reggeliző terméket megtalálni. Kásáink, így a gabiyo köleses zabkása étcsokoládéval, földimogyoróval és növényi fehérjével is teljes mértékben glutén- és laktózmentes.
A felhasznált összetevőknek köszönhetően a köleses zabkása étcsokoládéval, földimogyoróval és növényi fehérjével élelmi rostokban gazdag, így méltó részét képezheti a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrendnek.
Mint minden termékünk, a köleses zabkása étcsokoládéval, földimogyoróval és növényi fehérjével is ideális választás vegánok számára is, hiszen sem mézet, sem más állati eredetű alapanyagot nem használunk föl a készítéséhez.
* A termék hozzáadott cukrot nem, de az összetevőkből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.
A köleses zabkása klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként öntsd le a köleses zabkását ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően 125 ml forró tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal vagy vízzel. Kevergesd meg, hagyd minimum 3 percet állni és máris fogyasztható. Társíts a köleses zabkása mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.
A gluténmentes zabpehely – a vetőmag földbe juttatásától, a saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig – szigorúan ellenőrzött körülmények között készül. A gluténmentes zabpelyhet előállító cégek a keresztszennyeződések elkerülését saját és külső laboratóriumi vizsgálatokon keresztül biztosítják. Az igénybe vett külső laboratórium a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete által akkreditált. A prémium minőség és a gluténmentesség érdekében egy teljesen zárt, innovatív technológiával rendelkező gyárban készül a zabpehely. A gyár a különböző alapanyag tulajdonságok alapján képes kiszűrni az idegen anyagot, illetve kiválogatni a legszebb szemeket.
Átlagos tápértékadatok 100g 55g 55g termék RI* %-ban
Energia 1680 kJ / 400 kcal 924 kJ / 220 kcal 11%
Zsír 11,0g 6,1g 9%
amelyből telített zsírsavak 2,55g 1,4g 7%
Szénhidrát 56g 31g 12%
amelyből cukrok 17,3g 9,5g 11%
Rost 11,2g 6,1g -
Fehérje 13,8g 7,6g 15%
Só 0,43g 0,24g 4%
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).
© 2022 All rights Reserved.