Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.
359 Ft
Ha megtörnéd a szürke hétköznapok rohanós reggeleit, próbáld ki a köleses zabkásánkat ribizlivel. Ez a reggeli nem csak értékes tápanyagokkal és energiával tölt fel, de egy ideig rózsaszínben látod tőle a világot. Legalábbis amíg a reggeli tart, mivel a liofilizált piros, és fekete ribizliszemek megszínesítik a tányérod. Hogy még izgalmasabb ízvilágot érjünk el, tettünk még a kásába kókuszdarabokat, így tényleg nem unalmas egyetlen kanál sem! Ha te is csavarnál még egyet az egészen, próbáld ki feltétnek valamelyik granolánkkal, plusz dobj rá még pár szem bogyós gyümölcsöt, málnát, szedret vagy ribizlit.
Összetevők: gluténmentes zabpehely (45%), datolya darabok (aszalt datolya, rizsliszt), kölespehely (10%), lenmagpehely, szárított almakocka, kókuszdarabok, liofilizált piros ribizli (0,5%), liofilizált fekete ribizli (0,5%), céklapor, fahéj, étkezési sav: citromsav, tengeri só, édesítőszer: szteviol glikozidok.
Elfogyott
Próbáld ki a gabiyo Köleses Zabkásákat, amelyek:
Kásáinknál felhasznál zabpehely és kölespehely megbízható gluténmentes forrásból származik, ahol a gyártóüzemben labor mérésekkel győződnek meg feldolgozás előtt, hogy az alapanyag megfelel az előírt minőségi elvárásoknak.
Hozzáadott cukor és szirupok helyett a datolya adja részben a köleses zabkása édességét. Az általunk felhasznált datolya 100% GMO- és tartósítószer-mentes. További édesítésre még édesítőszert használunk, mely a stevia növényből készült, ami kalória- és szénhidrátmentes, intenzív édesítő erejének köszönhetően, pedig igen kis mennyiséget szükséges csak használni belőle.
Aromák és ízfokozók helyett, csak természetes növényi összetevők vannak kásáinkban. Készítményünkben a liofilizált piros- és fekete ribizlik kizárólag érett-, aromás-, kézzel válogatott- és frissen fagyasztott szemekből készülnek. A liofilizált gyümölcsök súlya könnyű, a szemek aprók, antioxidáns tartalmuk közel a friss gyümölcsével azonos. A még finomabb ízért valódi kókusz darabokat használtunk a kásánkhoz, a kellemes savanykás almás íz pedig az almakockáknak köszönhető, amely csupán szárításon esett át, sem hozzáadott cukrot, sem aromát, csak az alma finom zamatát tartalmazza. A gabiyo kásákban felhasznált szárított almakocka pedig hazai termék. A lenmag egyik kedvező tulajdonsága, hogy gazdag omega-3 zsírsavakban, illetve a kásák rosttartalmát is növeli, így az egészségtudatos étrendbe tökéletesen illeszkedik.
Hozzáadott cukortól mentes, édesítőszert tartalmaz*. Számunkra fontos, hogy termékeinket jó szívvel fogyaszthassák azok is, akik kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását, illetve a szénhidrátbevitelükre oda kell figyelniük. Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrend is lehet nagyon finom! Gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatnak glutént, laktózt-, tejet, illetve szóját, hiszen számukra különösen nehéz lehet a megfelelő reggeliző terméket megtalálni. Kásáink, így a gabiyo köleses zabkása ribizlivel is teljes mértékben glutén-, laktóz-, tej- illetve szójamentes. A felhasznált összetevőknek köszönhetően a köleses zabkása ribizlivel élelmi rostokban gazdag, így méltó részét képezheti a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrendnek. Mint minden termékünk, a köleses zabkása ribizlivel is ideális választás vegánok számára is, hiszen sem mézet, sem más állati eredetű alapanyagot nem használunk föl a készítéséhez. * A termék hozzáadott cukrot nem, de az összetevőkből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.
A köleses zabkása klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként öntsd le a köleses zabkását ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően 125 ml forró tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal vagy vízzel. Kevergesd meg, hagyd minimum 3 percet állni és máris fogyasztható. Társíts a köleses zabkása mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.
A gluténmentes zabpehely – a vetőmag földbe juttatásától, a saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig – szigorúan ellenőrzött körülmények között készül. A gluténmentes zabpelyhet előállító cégek a keresztszennyeződések elkerülését saját és külső laboratóriumi vizsgálatokon keresztül biztosítják. Az igénybe vett külső laboratórium a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete által akkreditált. A prémium minőség és a gluténmentesség érdekében egy teljesen zárt, innovatív technológiával rendelkező gyárban készül a zabpehely. A gyár a különböző alapanyag tulajdonságok alapján képes kiszűrni az idegen anyagot, illetve kiválogatni a legszebb szemeket.
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).
Átlagos tápértékadatok 100g 55g 55g termék RI* %-ban
Energia 1637 kJ / 389 kcal 900 kJ / 214 kcal 11%
Zsír 9,3g 5,1g 7%
amelyből telített zsírsavak 2,87g 1,58g 8%
Szénhidrát 62g 34g 13%
amelyből cukrok 20,5g 11,3g 13%
Rost 11,7g 6,4g -
Fehérje 8,8g 4,8g 10%
Só 0,43g 0,23g 4%
© 2022 All rights Reserved.