Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.
1 399 Ft
Vannak bizonyos ízek, illatok, amik képesek egy pillanat alatt számunkra kedves emlékeket előhívni. A fahéjas szilva illata bizonyára sok embernek áll közel a szívéhez. Ennél a kásánknak a megalkotásakor is az volt a célunk, hogy ne csak tápláló és egészséges legyen, de olyan ízvilágot elevenítsük meg, amelynél a legtöbb ember úgy érzi, hogy igazán különleges az az étkezés.
Az ízek mellett arra is nagy hangsúlyt szenteltünk, hogy termékünk tápláló, kiemelkedő fehérje tartalmú és a legtöbb ember számára biztonságosan fogyasztható legyen. Ezért ez a készítményünk is glutén-, laktóz- és hozzáadott cukortól mentes valamint vegán. Adtunk hozzá növényi fehérjét is, hogy még táplálóbb legyen. Kásánk így a reggeli mellett ideális választás lehet sportolás utáni kisétkezéseknek is.
Összetevők: gluténmentes zabpehely (45,1%), datolya darabok (aszalt datolya, rizsliszt), kölespehely (10%), almaliszt, aszalt szilva darabok (5%) (aszalt szilva, rizsliszt), rizsfehérje (5%), napraforgómag, chia mag, fahéj (1%), tengeri só.
Próbáld ki a gabiyo Köleses Zabkásákat, amelyek:
Attól, hogy minden egyes alapanyagot gondosan válogattunk össze!
Kásáinknál felhasznált zabpehely és kölespehely megbízható, gluténmentes forrásból származik, ahol a gyártóüzemben labor mérésekkel győződnek meg feldolgozás előtt, hogy az alapanyag megfelel az előírt minőségi elvárásoknak.
Hozzáadott cukor és szirupok helyett a datolya és almaliszt adja a köleses zabkása édességét. Az általunk felhasznált datolya 100% GMO- és tartósítószer-mentes.
Aromák és ízfokozók helyett kizárólag természetes növényi összetevők vannak kásáinkban. A finom fahéjas-szilvás ízt igazi aszalt szilva darabok és fahéj adja. A rizsből kivont fehérjével növeltük a kása fehérjetartalmát. Tejalapú fehérjeforrás helyett növényi fehérjét választottunk, mivel fontos szempont volt, hogy kásánkat laktózérzékenyek és vegánok is fogyaszthassák, mindemellett a növényi alapú élelmiszerek előtérbe helyezése hozzájárul a fenntartható mezőgazdaság előmozdításához is. A napraforgómag és chia mag egyik kedvező tulajdonsága, hogy esszenciális zsírsavakban gazdagok, illetve a kásák rosttartalmát is növelik, így az egészségtudatos étrendbe tökéletesen illeszkednek.
Hozzáadott cukortól mentes. Számunkra fontos, hogy termékeinket jó szívvel fogyaszthassák azok is, akik kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását, illetve a szénhidrátbevitelükre oda kell figyelniük. Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrend is lehet nagyon finom!
Gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatnak glutént, tejet, laktózt-, illetve szóját, hiszen számukra különösen nehéz lehet a megfelelő reggeliző terméket megtalálni. Kásáink, így a gabiyo köleses zabkása fahéjas szilvával és növényi fehérjével is teljes mértékben glutén-, tej-, laktóz- illetve szójamentes.
A felhasznált összetevőknek köszönhetően a köleses zabkása fahéjas szilvával és növényi fehérjével élelmi rostokban gazdag, így méltó részét képezheti a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrendnek.
Mint minden termékünk, a köleses zabkása fahéjas szilvával és növényi fehérjével is ideális választás vegánok számára is, hiszen sem mézet, sem más állati eredetű alapanyagot nem használunk föl a készítéséhez.
* A termék hozzáadott cukrot nem, de az összetevőkből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.
A köleses zabkása klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként öntsd le a köleses zabkását ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően 125 ml forró tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal vagy vízzel. Kevergesd meg, hagyd minimum 3 percet állni és máris fogyasztható. Társíts a köleses zabkása mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.
A gluténmentes zabpehely – a vetőmag földbe juttatásától, a saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig – szigorúan ellenőrzött körülmények között készül. A gluténmentes zabpelyhet előállító cégek a keresztszennyeződések elkerülését saját és külső laboratóriumi vizsgálatokon keresztül biztosítják. Az igénybe vett külső laboratórium a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete által akkreditált. A prémium minőség és a gluténmentesség érdekében egy teljesen zárt, innovatív technológiával rendelkező gyárban készül a zabpehely. A gyár a különböző alapanyag tulajdonságok alapján képes kiszűrni az idegen anyagot, illetve kiválogatni a legszebb szemeket.
Átlagos tápértékadatok 100g 55g 55g termék RI* %-ban
Energia 1602 kJ / 380 kcal 881 kJ / 209 kcal 10%
Zsír 7,7g 4,2g 6%
amelyből telített zsírsavak 1,03g 0,56g 3%
Szénhidrát 61g 34g 13%
amelyből cukrok 18g 9,9g 11%
Rost 8,9g 4,9g -
Fehérje 11,8g 6,5g 13%
Só 0,41g 0,23g 4%
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).
© 2022 All rights Reserved.