Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

Belépés / Regisztráció

Mentesség garancia

A gabiyo élelmiszerek megalkotásánál a legfontosabb célunk volt, hogy:

 • Ne érd be a „nem eteti magát, de egészséges” élelmiszerek fogyasztásával. Gerjeszd be étvágyadat, sokkold termékeinkkel ízlelőbimbóidat!
 • Szakíts a különféle táplálékallergének kiváltotta, az étkezéseidet követő rossz közérzettel, puffadással! Termékeink glutén-, tej-, laktóz és szójamentesek
 • Menekülj meg a hirtelen egekbe szökő vércukorszinttől és a fölösleges kalóriák okozta elhízástól! Termékeinket természetes módon-, és zérókalóriás édesítőszerekkel (GI: 0) édesítjük.
 • Vége az állatok kizsákmányolásának! A termékeinkben található minden egyes alapanyag növényi eredetű, így a vegán életmódba is jól beilleszthető!
 • Szabadulj meg a szervezetedbe fölöslegesen kerülő, mesterséges adalékanyagoktól! Termékeink tartósítószerek, ízfokozók alkalmazása nélkül készülnek.

Ha elégedetlen lennél a webshopunkon megvásárolt GabiJó terméked által garantált mentes tulajdonságok bármelyikével, csak küldd vissza, és mi nem kérünk magyarázkodást, bizonyítgatást, csak megköszönjük, hogy adtál a termékcsaládunknak egy esélyt – visszatérítjük a vételárat, és barátokként válunk el.

Ehhez a következő lépéseket kell tenned:

 1. A visszaküldendő csomagba helyezd bele a visszaküldendő termék(ek)et és zárd le a csomagot
 2. Weboldalunk láblécén kattints a Panaszkezelés menüpontra
 3. Töltsd ki az űrlapot a szükséges adatokkal. Az üzenet mezőben írd meg kérlek azt is röviden, hogy
  1. mi volt a probléma a termék(ek)kel
  2. mely címre- és melyik nap(ok)on mehet a futár a visszaküldendő termékekért

És ezzel kész is vagy, nincs további teendőd.