Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

Belépés / Regisztráció

Szállítási Információk

 

A csomagszállításra szerződött partnerünk a Magyar Posta Logisztika (MPL).

Magyarország egész területére bruttó 10 000 Ft összegű rendelésig a szállítási díj bruttó 990 Ft. Bruttó 10 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

Kézbesítési módok

  • Házhoz kézbesítés

A kiszállítás határideje a feladástól számítva 1-2 munkanap. Délutáni kézbesítési igény (hétköznapokon 17-20 óra között) esetén bruttó 250 Ft felárat számolunk fel (a délutáni kézbesítés NEM a rendelés leadásának napján 17-20 óra között történő kiszállítást jelenti. A szolgáltatás azt jelenti, hogy a futárcég a feladástól számított 1-2 munkanapon belül, mindenképpen 17-20 óra között szállítja ki a megrendelésed).

A megrendelésed ellenértékét a házhozszállítás esetében is fizetheted bankkártyával a futárnál.

A küldeményed feladásának napján a feladásról és a csomagod azonosítójáról SMS-ben vagy e-mailben értesítést kapsz. Ezt követően a csomagodat – a kapott azonosító megadásával – a következő felületen tudod nyomon követni: http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg a részedre kézbesíteni. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről- és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a telefonszámod is feltüntetésre került a megrendelésed leadása során, az MPL egyeztet veled a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt (5-10 munkanap), ahol és ameddig a küldeményt jogosult vagy átvenni. A megőrzési időt követően az MPL az árut visszaküldi cégünk raktárába. Ha ezt követően újra kéred a termék(ek) kiszállítását, úgy újbóli szállítási költséget számolunk fel.

  • Postán maradó kézbesítés

Országosan 3751 postán-, így akár a legtávolabbi településen is átveheted a csomagod. Válassz egy postát, amelyik útba esik! A postára címzett küldemény esetén az MPL a rendelésednél megadott mobiltelefonra vagy e-mail címre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről (5-10 munkanap). A postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. A csomagod felvételét összekötheted más postai ügyeid intézésével. Nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérned a csomag átvételére. A szállítási határidő a csomag feladásától számított 1-2 munkanap.

Csomag információk:

A csomag maximális oldalhossza 75cm-, maximális összmérete 200cm lehet. Egy küldemény maximális tömege 30 kg. Az ennél nagyobb, súlyosabb rendelést két vagy több csomagban tudjuk teljesíteni. Ahány csomag, annyiszor kerül felszámolásra a szállítási költség.

  • Kézbesítés csomagautomatára

Az átvétel miatt nem kell kitérőt tenned, hiszen a csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyezték el, ahol egyébként is megfordulsz. A rendelésedet bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted, nem kell a munkahelyeden vagy otthon várnod a csomagod.

Automatára címzett küldemény esetén az MPL a rendelésednél megadott mobiltelefonra- vagy e-mail címre üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag az automatánál történő, helyszíni árufizetéssel került feladásra, a csomag átvételéhez bankkártyával kell rendezned az áru ellenértékét az automatánál. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik ki.  Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem tudod átvenni, a küldeményt beszállítják az illetékes postára. Ekkor SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kapsz arról, hogy csomagod mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheted át (5-10 munkanap). A szállítási határidő a csomag feladásától számított 1-2 munkanap.

Csomag információk

A csomag maximális összmérete 50cm x 31cm x 35 cm lehet. A küldemény maximális tömege 20 kg. Az ennél nagyobb, súlyosabb rendelést két vagy több csomagban tudjuk teljesíteni. Ahány csomag, annyiszor kerül felszámolásra a szállítási költség.

  • Kézbesítés Postapont átvételi pontokra (MOL- Coop)

A csomag átvétele a MOL kutak esetén a hét minden napján-, a Coop üzletek esetén hétfőtől-szombatig lehetséges. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz. A PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a rendelésednél megadott mobiltelefonra- vagy e-mail címre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről (5-10 munkanap). A szállítási határidőa csomag feladásától számított 1-2 munkanap.

Csomag információk

A csomag maximális oldalhossza 75cm-, maximális összmérete 200cm lehet. A küldemények maximális tömege 20 kg. Az ennél nagyobb, súlyosabb rendelést két vagy több csomagban tudjuk teljesíteni. Ahány csomag, annyiszor kerül felszámolásra a szállítási költség.