Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

Belépés / Regisztráció

Édesanyám egy fiatalos hölgy, aki a helyi közösség (dél-magyarországi nagyközség) tudatában különösen sportos nő hírében áll. Ez utóbbinak az oka, hogy a húgom megszületésével főállású anyává vált. Az új szerepében talán a sport volt az egyetlen, ami igazán segítette számára a kiszakadást a mindennapi rutinból. Mindig új célokat tűzött maga elé. Így történt, hogy a kezdeti esti kocogásokat a középiskolás testnevelő tanárom edzései-, majd amatőr futóversenyek váltották fel. Az idő előrehaladtával a mozgás iránti lelkesedése továbbra is megmaradt. A különbség mindössze annyi, hogy a futást olyan kíméletesebb műfajokra cserélte, mint az úszás és a kerékpározás.
Miután fiatalabb testvéreim is félig kirepültek a családi fészekből, a keletkező űrt egy új tevékenységgel pótolta. A saját- és szomszédos kertekben növényeket kezdett termeszteni, melyek termését saját kezűleg dolgozza fel kistermelői üzemében. Portékáit szezonális jelleggel a helyi piacra is kiviszi, ahol az érdeklődők egy kis kóstolóval egybekötve vásárolni tudnak.

De hogy jön ide a gabiyo?

Anya sport iránti szeretetét és az evvel párosuló egészségtudatos felfogását én is magamba szívtam az otthon töltött 25 évem során. Azonos érdeklődésünk következtében elkezdtünk együtt dolgozni. Kiindulásképpen az általa eladásra kínált termékkörből választottunk egyet, melyet közösen, sok-sok munkával továbbcsiszoltunk. Így született meg a gabiyo lekvárcsalád. A márkanév amellett, hogy az ő nevét hordozza (Gabi), utal a termékek legfőbb tulajdonságára is (Jó). A lekvárokat a mai napig ő készíti Bajai kisüzemében.

A gabiyo élelmiszerek megalkotásánál a legfontosabb célunk, hogy a termékek jól illeszkedjenek a különféle táplálékallergiák-, vagy inzulinrezisztencia következtében különleges étrendet igénylő Ínyencek mindennapi étkezési rutinjába is. Ennek biztosítása érdekében a termékfejlesztések tapasztalt dietetikus-, élelmiszermérnök- és minőségellenőr szakemberek bevonásával valósulnak meg.

Küldetésünk meghatározó márkává válni a tudatos étkezés kialakítására törekvő, vagy ezt már sikeresen megvalósító Hölgyek számára. Mindent megteszünk, hogy termékeink a lehető legjobban illeszkedjenek különleges táplálkozási igényeidhez, tanácsainkkal hozzájáruljunk a helyes étkezési rutinod kialakításához.