Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

Belépés / Regisztráció

Egyénre szabott étrendi tanácsadás

14 900 Ft

Megrendelésed leadása után e-mailben elküldjük neked az online formában kitölthető kérdőívünket. Ahhoz, hogy megkaphasd személyre szabott, dietetikusunk által összeállított tanácsadó anyagodat, első lépésben ezt a kérdőívünket kell majd kitöltened. A kérdőív elsőre lehet, hogy hosszúnak tűnik majd, de ezen információkra mind szüksége van dietetikusunknak ahhoz, hogy képet kapjon aktuális táplálkozási szokásaidról és az étrendedet befolyásoló tényezőkről, mint mondjuk egyes betegségek, fizikai aktivitásod, stb.

FONTOS, a kérdőívben össze kell majd állítanod egy 3 napos táplálkozási naplót, amiben le kell írnod pontosan, hogy 2 nem egymást követő hétköznapon és 1 hétvégi napon miket, mikor és milyen mennyiségben ettél, valamint ittál. Ha ezt akkor még nem tudnád összeírni, mert nem emlékszel pontosan, hogy az elmúlt napokban mikor, miből mennyit fogyasztottál, akkor kérjük, hogy még ne kezdd el kitölteni a kérdőívet. A következő napokban kezdd el vezetni ezt a naplót és amikor összegyűlt 3 napnyi adat, akkor térj csak vissza kitölteni kérdőívünket. A kérdőívet menet közben ugyanis nem tudod elmenteni. Így ha nem töltöd ki végig és küldöd el dietetikusunknak, akkor az addig kitöltött adatok elvesznek és újra ki kell majd töltened őket.