Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

Belépés / Regisztráció

gabiyo lowcarb csomag

11 299 Ft

Ezt a csomagot azok számára ajánljuk, akiknek oda kell figyelniük az étrendjükben a bevitt szénhidrátok, illetve cukrok mennyiségére, de nem szeretnének lemondani a finom ízekről sem.

Miért jó választás egy gabiyo csomag?

A csomagban található termékek úgy lettek összeállítva, hogy a legalacsonyabb cukortartalmú készítményeinket tartalmazza. A termékeken található tápértéktáblázatokban található adatok segítséget jelentenek a granolák, kásák illetve lekvárok beillesztéséhez a meghatározott szénhidráttartalmú étrendekbe is.

A csomag megalkotásánál célunk egy olyan gabiyo válogatás összeállítása volt, amely egy hónapon át, heti 5 napon keresztül járul hozzá a komplett reggelid összeállításához, de részét képezheti a tízóraidnak vagy uzsonnádnak is. Azért heti 5 napon keresztül, mert általában hétköznapokon jut a legkevesebb időnk egy kiegyensúlyozott reggeli elkészítéséhez, és nyugodt elfogyasztásához.

A csomag tartalma:

  • 2db gabiyo kókuszos granola
  • 1db gabiyo köleses zabkása ribizlis
  • 1db gabiyo köleses zabkása étcsokoládé-földimogyoró növényi fehérjével
  • 1db gabiyo bodzás eperlekvár berkenyével
  • 1db gabiyo levendulás meggy-málna lekvár
  • 1db gabiyo baracklekvár
  • 1db gabiyo erdei gyümölcslekvár

A csomagban a kókuszos granola van túlsúlyban. A változatosság kedvéért két köleses zabkásából is elhelyeztünk 1-1 darabot. Egy tasak granola és kása 5 étkezésre elegendő mennyiséget tartalmaz (egy adag 55 g).

A csomag tartalmát a 100%-ban természetes, hozzáadott cukrot nem tartalmazó lekvárjainkkal egészítettük ki.

A válogatásban található lekvárok, kásák és granolák tetszőlegesen kombinálhatóak, ezzel is növelve az étkezések ízvilágának változatosságát.