Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

Belépés / Regisztráció

Erdei gyümölcsös sajttorta pohárkrém

Könnyed, gyümölcsös és tele van finom, ropogós gabiyo granolával. A legtökéletesebb nyári pohárkrém desszert mentával és kókuszchipsel tálalva. Egyszerűen mennyei. Persze laktózérzékenyeknek nem kimondottan ajánljuk.

Hozzávalók (4 pohárhoz):

Elkészítés:

A hideg tejszínből és édesítőszerből lazább habot verünk. (Ne legyen folyós, de ne is legyen túl kemény.) Hozzáadjuk a vaníliát, a krémsajtot, és további 1-2 percig verjük, hogy egynemű legyen. (Figyeljünk, hogy nehogy túlverjük!) Egy masszív, de habos-krémes masszát kapunk. Habzsákba töltjük.

Előkészítünk 4 poharat, 3-3 evőkanál kókuszos-mandulás granolát szórunk poharak aljába (a nagyobb darabokat széttördeljük), a krém felét rányomjuk, középre kanalazzuk a lekvárt, megszórjuk a gyümölccsel, majd rákanalazunk 3-3 evőkanál étcsokoládés-törökmogyorós granolát, végül a maradék krémmel díszítjük. Friss gyümölcsöt, mentát, kókuszchipset és granolát szórunk a tetejére. Hűtőben tartjuk.

Kovács Helga

sajttorta pohárkrém granolával